Zelfvertrouwen Cursus
Zelfvertrouwen Vergroten

Het werkt! ik zie de volgende lessen graag tegemoet!"

Bekend van:

Blijvend Zelfvertrouwen met AD
Blijvend Zelfvertrouwen
Blijvend Zelfvertrouwen met RTLnieuws
Blijvend Zelfvertrouwen met Cosmopolitan
Blijvend Zelfvertrouwen met De Telegraaf

Boeken over zelfvertrouwen

Boeken over zelfvertrouwen worden tegenwoordig massaal gelezen, net als andere zelfhulpboeken. Er zijn ook nog steeds veel mensen die zelfhulpliteratuur alleen maar onzin vinden. Boeken over een beter zelfbeeld kunnen ervoor zorgen dat je over bepaalde dingen in het leven anders gaat denken. Daarnaast is het goed voor je persoonlijke ontwikkeling om dit soort boeken te lezen. Speciaal voor jou hebben we bij Blijvend Zelfvertrouwen een aantal boeken uitgekozen die je verder kunnen helpen op het gebied van zelfvertrouwen training. Lees hieronder welke boeken dat zijn.

Blijvend Zelfvertrouwen

Optimisme – Hoop – Veerkracht – Zelfvertrouwen

Dit eerste zelfvertrouwen boek leert je om effectiever en beter om te gaan met stress, tegenslagen en uitdagingen. Het zelfvertrouwen boek is geschreven door Mathijs Steeneveld, een psycholoog, trainer en coach bij het Bureau voor Positieve Psychologie. In dit eerste boek over zelfvertrouwen lees je meer over het trainen van de vier eigenschappen die de titel vormen; optimisme, hoop, veerkracht en zelfvertrouwen.

Als je beter om wil kunnen gaan met bijvoorbeeld stress en tegenslagen dan is dit zelfvertrouwen boek voor jou een goede keuze. Het boek zorgt ervoor dat je problemen niet meer als problemen ziet maar als uitdagingen en dat zal een veel positiever gevoel geven. Door deze gedachte te hebben ga je vanzelf je meer uitdagen. Het gevolg hiervan is dat je meer zelfvertrouwen krijgt door het succes. In het eerste boek wordt de stof op een eenvoudige manier uitgelegd met behulp van handige oefeningen en voorbeelden.

Hoe

Je het initiatief in je leven terugneemt

Accepteer

Hoe je jezelf waardeert en onvoorwaardelijk accepteert

Blijdschap

Hoe je meer blijdschap en waardering in je leven creëert

Relaties

Hoe je zelfvertrouwen in je relaties met anderen creëert

Positief

Hoe je positief kunt denken en leert om te gaan met complimenten

Trouw

Hoe je trouw blijft aan jezelf en opkomt voor je mening

Gezond zelfvertrouwen

De tweede in het rijtje is het boek Gezond Zelfvertrouwen, geschreven door Melanie Fennell. De meeste zelfvertrouwen boeken proberen de lezer te overtuigen dat positief moet denken, omdat die geweldig is. In dit zelfvertrouwen boek leer je de manier waarop je naar jezelf kijkt te veranderen. Dit zorgt ervoor dat je niet gaat doen alsof je geen tekortkomingen hebt, maar juist je tekortkomingen accepteert, zoals je ook doet met de positieve eigenschappen en de talenten die je bezit.

Als je dit boek uit het rijtje van boeken over zelfvertrouwen gaat lezen ga je drie dingen leren. Allereerst ga je erachter komen hoe het komt dat je een gebrek aan zelfvertrouwen hebt. Vervolgens leer je hoe je zowel jouw goede als slechte kanten en eigenschappen kunt accepteren. Dit zorgt ervoor dat je gaat inzien dat een positieve en realistische kijk op jezelf zorgt voor een positieve beïnvloeding van jouw zelfvertrouwen. Daarnaast leer je natuurlijk nog veel meer maar dan moet je maar het boek gaan lezen.

Dit boek uit onze lijst is uitermate geschikt voor mensen met een gebrek aan zelfvertrouwen, meer zelfvertrouwen willen ontwikkelen of voor mensen die zichzelf simpelweg niet accepteren. Daarnaast is dit zelfvertrouwen boek ook leuk om te lezen en leest het makkelijk weg.

You are a badass

Dit boek is naast leerzaam ook leuk om te lezen. Dit zorgt ervoor dat je het boek waarschijnlijk snel hebt uitgelezen. Ook als je niet vaak leest. In dit derde boek lees je in de hoofdstukken waarom je niet hoeft na te denken over wat andere mensen van je vinden. Ook voor mensen die vaak aan zichzelf twijfelen is dit een goed boek. Je leert hoe je je twijfels voorgoed achter je kunt laten. Het boek is op een humoristische wijze geschreven en zorgt dat je een totaal andere ervaring krijgt dan de andere boeken over zelfvertrouwen. Ook als je vaak dingen uit stelt, kan dit boek jou helpen om van je fouten te leren en sneller actie te ondernemen om jouw dromen en doelen na te streven.

Assertief Communiceren
Waarom Zelfvertrouwen Belangrijk?
Zelfvertrouwen Cursus

Over de online training 'Blijvend Zelfvertrouwen'

Ja, ik neem vandaag de eerste stap naar een gezond zelfrespect en schrijf me in voor de e-cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’.   Ik maak gebruik van de gratis bonussen en krijg DIRECT toegang tot bewezen coachingstechnieken die getoetst zijn in de praktijk!
Blijvend Zelfvertrouwen
100% Zelfvertrouwen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.