blijvendzvbanner

Zelfvertrouwen is de belangrijkste eigenschap die ontwikkeld kan worden. Als u geloof in uzelf heeft zal dit vertrouwen zich overal in het leven uiten. Dit gaat op voor bijvoorbeeld relaties, werk, doelen & geluk.

Relaties
Zelfvertrouwen heeft veel invloed op uw relaties. Mensen met zelfvertrouwen kunnen beter omgaan met anderen. Iemand die zichzelf niet kan accepteren kan ook moeilijk door andere geaccepteerd worden. Er is zelfs een groep die misbruikt maakt van de goedheid van anderen.

Werk
Door zelfvertrouwen kunt u nagaan welk werk het beste bij u past. U weet waar uw krachten liggen en bent ook in staat om iets nieuws te proberen. Mensen met weinig zelfvertrouwen blijven vaak het werk doen wat ze altijd deden. Dit geeft ze een zekere veiligheid.

Doelen
Door zelfvertrouwen kunt u doelstellingen bepalen die goed bij u passen. Deze doelen zal u makkelijker kunnen bereiken. Daarnaast zorgt deze eigenschap voor meer doorzettingsvermogen en kunt u beter omgaan met mislukkingen en tegenslagen.

Geluk
Zelfvertrouwen komt van binnen uit. Met een gezonde balans zelfvertrouwen leert u beter te vertrouwen op uw gevoel waardoor u beter in uw vel zit en tevreden bent met uw keuzes. De innerlijke stem die vaak veel te kritisch is kunt u op dat moment loslaten.

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Door naar uzelf te kijken en u af te vragen. ‘Hoe zit dit bij mij’? Wanneer heb ik te weinig zelfvertrouwen en waardoor komt dat? Door dit soort vragen en constante evaluatie zal u stap voor stap meer zelfvertrouwen kweken.

Door middel van een cursus zelfvertrouwen kunnen alle netbenoemde aspecten gerealiseerd worden. Een cursus zelfvertrouwen geeft duidelijke informatie en zorgt ervoor dat u zelf het antwoord op uw vragen vindt. Op een gegeven moment beseft u waarom u op een bepaalde manier handelt en zal u de juiste keuzes leren maken. Uw zelfvertrouwen zal altijd de boventoon gaan voeren in plaats van de twijfel & kritiek die u gewend was te ervaren.

believe

Heb ik een cursus zelfvertrouwen nodig?

Stelt u zichzelf vragen als ‘ben ik wel goed genoeg?’ of kan ik het wel? Wilt u meer zelfvertrouwen opbouwen en minder twijfelen aan u zelf? Dan biedt de e-cursus ‘Blijvend zelfvertrouwen‘, de oplossing.

Meer informatie over deze cursus vindt u op de pagina over de E-cursus.

Neem de eerste stap voor meer zelfvertrouwen (Klik)