blijvend zelfvertrouwen

Blijvend gevoel van zekerheid

Tevreden zijn met wie je bent

Zelfvertrouwen is onmisbaar

Blijvend gevoel van zekerheid

Tevreden zijn met wie je bent

Zelfvertrouwen is onmisbaar

Blijvend gevoel van zekerheid

Tevreden zijn met wie je bent

Zelfvertrouwen is onmisbaar

Bekijk onze tijdelijke aanbieding!

 Het werkt! Ik zie de volgende lessen graag tegemoet!”

Bekend van:

merk
merk
merk
merk
merk

Zelfvertrouwen test

Cursus online training

Wil je weten of jij genoeg vertrouwen hebt in jezelf door middel van een zelfvertrouwen test? Op deze pagina vind je een test terug waarbij je kan uitvinden of je genoeg zelfvertrouwen hebt of dat je nog wel wat zelfvertrouwen tips kan gebruiken. Blijkt dat je helemaal geen zelfvertrouwen hebt of weet je dit van jezelf dan kan je altijd kiezen om een cursus zelfvertrouwen te volgen.

De zelfvertrouwen test

Met deze zelfvertrouwen test kom je er eenvoudig achter hoeveel zelfvertrouwen je eigenlijk hebt. Dankzij vijf vragen, die jezelf gaat beantwoorden, kom je erachter hoe je in elkaar zit en hoeveel vertrouwen je in jezelf hebt. Aan de hand van de uitslag kan je eenvoudiger je zelfvertrouwen vergroten omdat je dankzij de zelfvertrouwen test erachter komt hoe je over jezelf denkt. Als je meer vertrouwen hebt zul je beter je volledige potentie kunnen benutten.

Gebruik onderstaande zelfvertrouwen test om te weten te komen hoeveel zelfvertrouwen jij hebt.

Hoe

je het initiatief in je leven terugneemt

Accepteer

Hoe je jezelf waardeert en onvoorwaardelijk accepteert

Blijdschap

Hoe je meer blijdschap en waardering in je leven creëert

Relaties

Hoe je zelfvertrouwen in je relaties met anderen creëert

Positief

Hoe je positief kunt denken en leert om te gaan met complimenten

Trouw

Hoe je trouw blijft aan jezelf en opkomt voor je mening

Vragen zelfvertrouwen test

Door de vragen van de zelfvertrouwen test te beantwoorden krijg je een duidelijk beeld van je eigen zelfvertrouwen. Het zijn vijf vragen die je moet beantwoorden. Het is belangrijk dat je de vraag goed doorleest en schrijf het antwoord op zodat het eenvoudig terug te vinden is. Het is ook slim om deze test nog een keer te doen als je je zelfvertrouwen hebt vergroot. Laten we beginnen.

Hoe groot is jouw zelfacceptatie?

Ieder mens op aarde heeft kwaliteiten en goede eigenschappen waar hij of zij blij mee is. Maar het is ook belangrijk hoe je omgaat met je mindere eigenschappen. Accepteer jij deze en kan je er bijvoorbeeld mee leven dat je leven hier wordt beïnvloed? Als iemand zelfvertrouwen heeft dat kent hij vaak niet alleen zijn of haar goede kwaliteiten maar hij of zij is ook bewust van de mindere kwaliteiten. Zelfvertrouwen creëer je door jezelf volledig te accepteren. Het ontkennen van bepaalde dingen in je persoonlijkheid of eigenschappen zal zorgen dat je onzekerder worden.

Hoe goed ken jij jezelf?

Denk je dat jij jezelf goed kent? Ben je bewust van wat jou speciaal en uniek maakt? En heb je duidelijke doelen, dromen en weet je wat jij verder wilt in je leven. Mensen met zelfvertrouwen kunnen eenvoudig en snel antwoord geven op dit soort vragen. Als je minder zelfvertrouwen hebt, weet je hier meestal geen antwoord op.

Omschrijf jezelf daarom in een aantal zinnen. Het is belangrijk om te weten hoe je jezelf ziet en of je weet wat jou uniek maakt. Je kan namelijk niet je zelfvertrouwen vergroten als je jezelf niet goed kent. Zelfkennis is essentieel voor zelfvertrouwen.

Ben jij vaak kritisch of juist lief voor jezelf?

Een negatief zelfbeeld gaat altijd samen met weinig zelfvertrouwen. Dit negatieve zelfbeeld wordt doorgaans veroorzaakt doordat je te kritisch op jezelf bent. Gedachtes en uitspraken die hieraan meewerken zijn bijvoorbeeld: “Als ik het kan, dan kan jij het al helemaal”.

Dit soort negatieve gedachtes maken mensen snel onzeker. Als je altijd maar zo zou denken zou het geen zin meer hebben om nieuwe dingen te doen. Denk eraan dat niet iedereen kan wat jij kan en accepteer dat jij ook niet alles kan wat andere mensen kunnen. Begin vandaag nog met positiever over jezelf te denken. Kan je daarvoor bijvoorbeeld wel wat zelfvertrouwen quotes gebruiken? Zoek die dan gewoon op en laat je inspireren.

Leef jij het leven dat je wilt leven?

Je zelfvertrouwen kan je eenvoudig vergroten door dingen te doen die jij leuk vindt en dus ook echt wil doen. Gun jezelf geluk door deze leuke dingen te doen. Je kan moeilijk zelfverzekerd zijn als je niet doet wat je echt graag wil doen. Dit is ook te zien bij mensen die hun ideale leven leiden; zij barsten doorgaans van het zelfvertrouwen.

Wat zijn jouw overtuigingen en waar geloof je in?

Geloof is belangrijk voor het bouwen van blijven en krachtig zelfvertrouwen. Zodra je zelf niet gelooft dat je goed genoeg bent kan je nooit zelfvertrouwen ontwikkelen. Als je wel geloof in jezelf heb en denk je wel echt dat je de moeite waard bent? Dan krijg je bijna vanzelf een sterk zelfvertrouwen.

Dit zelfvertrouwen straal je ook uit. Door in jezelf te geloven en dit uit te stralen zullen andere mensen je al sneller interessant vinden.

Uitslag zelfvertrouwen test

En wat is de uitslag van de zelfvertrouwen test? Heb je vertrouwen in jezelf? Mooi! Als je liever nog meer zelfvertrouwen krijgt, kijk dan bij onze zelfvertrouwen tips of zelfvertrouwen training. Heb je liever extra hulp? Kijk dan voor onze cursus zelfvertrouwen.

blijvend zelfvertrouwen

Over de online training 'Blijvend Zelfvertrouwen'

Ja, ik neem vandaag de eerste stap naar een gezond zelfrespect
en schrijf me in voor de e-cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’.

Ik maak gebruik van de gratis bonussen en krijg DIRECT toegang
tot bewezen coachingstechnieken die getoetst zijn in de praktijk!

Ja, ik wil weer geloven in mijzelf!
veilig betalen
Volledige garantie

Home » Zelfvertrouwen test