blijvend zelfvertrouwen

Blijvend gevoel van zekerheid

Tevreden zijn met wie je bent

Zelfvertrouwen is onmisbaar

Blijvend gevoel van zekerheid

Tevreden zijn met wie je bent

Zelfvertrouwen is onmisbaar

Blijvend gevoel van zekerheid

Tevreden zijn met wie je bent

Zelfvertrouwen is onmisbaar

Bekijk onze tijdelijke aanbieding!

 Het werkt! Ik zie de volgende lessen graag tegemoet!”

Bekend van:

merk
merk
merk
merk
merk

Zelfvertrouwen uitstralen

Cursus online training

Zelfvertrouwen uitstralen hoeft niet te betekenen dat je ook veel vertrouwen hebt. Het kan wel een trucje zijn om te laten lijken dat je vertrouwen in jezelf hebt. Door zelfvertrouwen uit te stralen kan je automatisch ook meer vertrouwen in jezelf krijgen. Wanneer dit gebeurt zul je vanzelf merken dat je leven een stuk aangenamer en leuker wordt. Hoe je meer zelfvertrouwen kan uitstralen lees je op deze pagina.

Meer zelfvertrouwen uitstralen

Wil je graag meer zelfvertrouwen uitstralen maar weet je niet precies hoe je dit moet doen? Je kan er natuurlijk voor kiezen om boeken over zelfvertrouwen te lezen, een cursus volgen of een coach in de hand nemen om jouw vertrouwen te vergroten en meer uit te stralen. Wij geven je echter wat tips waar je direct mee aan de slag kan.

Hoe

je het initiatief in je leven terugneemt

Accepteer

Hoe je jezelf waardeert en onvoorwaardelijk accepteert

Blijdschap

Hoe je meer blijdschap en waardering in je leven creëert

Relaties

Hoe je zelfvertrouwen in je relaties met anderen creëert

Positief

Hoe je positief kunt denken en leert om te gaan met complimenten

Trouw

Hoe je trouw blijft aan jezelf en opkomt voor je mening

Opzeggen van affirmaties

Door iedere ochtend voor de spiegel te staan en affirmaties op te zeggen kan je makkelijk meer vertrouwen krijgen en dus meer zelfvertrouwen uitstralen. Herhaal elke dag de volgende zin en geloof ook echt ieder woord dat je uitspreekt: ‘Vandaag ga ik mezelf zijn. Ik ben goed genoeg. Ik heb alle vertrouwen in mezelf en ben dankbaar dat ik weer een nieuwe dag tegemoet ga als de persoon die ik vandaag de dag ben. Want zoals ik, is er geen tweede’. Als je dit iedere dag herhaald en je spreekt het uit met geloof, dan ga je er vanzelf ook meer in geloven en dit zal je vertrouwen goed doen. Je gaat dan vanzelf meer vertrouwen uitstralen.

Verandering van houding

Door een verandering in je houding kan je al meer zelfvertrouwen uitstralen. Ondanks dat je lichaam en geest twee aparte zaken zijn, ze zijn toch met elkaar verbonden. Lichaamstaal kan veel over je gedachten zeggen maar het geldt ook andersom. Met lichaamstaal kan je invloed uitoefenen met gedachten. Wanneer je met een gebogen hoofd en hangende schouders rondloopt zal je minder zelfvertrouwen uitstralen en heb je waarschijnlijk ook minder vertrouwen. Loop je meer met je borst vooruit en je kin op normale hoogte, dan ben je bezig met zelfvertrouwen uitstralen. Mensen zullen denken je dat je vertrouwen in jezelf hebt en behandelen je ook zo. Dit heeft weer als gevolg dat je ook echt meer vertrouwen krijgt waardoor je beter de houding aanhoudt.

Uiteindelijk kom je dan in een positieve vicieuze cirkel terecht. Maar pas op dat je niet te hoog met je kin gaat lopen want dan denken mensen dat je arrogant bent en dat wil je natuurlijk ook niet.

Meer lezen over zelfvertrouwen uitstralen?

Als je meer wil lezen over zelfvertrouwen uitstralen dan kan je ook terecht op onze pagina’s over zelfvertrouwen krijgen en verbeteren. Alle tips kan je natuurlijk gebruiken om bij het uiteindelijke doel te komen van meer zelfvertrouwen uitstralen.

blijvend zelfvertrouwen

Over de online training 'Blijvend Zelfvertrouwen'

Ja, ik neem vandaag de eerste stap naar een gezond zelfrespect
en schrijf me in voor de e-cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’.

Ik maak gebruik van de gratis bonussen en krijg DIRECT toegang
tot bewezen coachingstechnieken die getoetst zijn in de praktijk!

Ja, ik wil weer geloven in mijzelf!
veilig betalen
Volledige garantie

Home » Zelfvertrouwen uitstralen